понеділок, 27 квітня 2015 р.

02-04.05.2015р На Сколівщині відбудуться відкриті змагання учнівської молоді Львівщини зі спортивного орієнтування

Положення про відкриті
змагання учнівської молоді Львівщини зі спортивного орієнтування

1.      Мета і завдання
Відкриті змагання учнівської молоді Львівщини зі спортивного орієнтування проводяться з метою:
-                     вдосконалення школярами прикладних умінь і навичок з картографії та орієнтування на місцевості;
-                     популяризація спортивного орієнтування серед учнівської молоді;
-                     підвищення спортивної майстерності та виявлення найсильніших команд і кращих спортсменів серед учнівської молоді Львівщини.

2.      Термін та місце проведення
Змагання проводяться 2-4 травня 2015 року на території дитячої туристичної бази «Карпати» (вул. Кам’янецька, 11, с. Кам’янка Сколівського району Львівської області).

3.      Керівництво змаганнями
Загальне керівництво заходом здійснює департамент освіти і науки Львівської облдержадміністрації.
Безпосередня робота з організації та проведення змагань покладається на комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівський обласний Центр краєзнавства, екскурсій і туризму учнівської молоді» та Головну суддівську колегію (ГСК).

4.      Учасники змагань
До участі у змаганнях допускатиметься одна учнівська команда від районів та міст обласного значення, учнівські команди навчальних закладів інших областей України.
Склад команди – 6 осіб: 1 керівник, 1 суддя від команди і 4 учасники (у будь-яких вікових групах, незалежно від статі). Учасники розподіляються за такими віковими групами (окремо для юнаків та дівчат):
-дівчата/юнаки (старша група) – 1998-2000 р. н.
-дівчата/юнаки (молодша група) – 2001-2003 р. н.


5.      Програма змагань
2 травня (субота)
До 14.00. год. – заїзд та поселення команд;
14.00. – 18.00. год. – реєстарація команд;
18.00. год. – відкриття змагань;
19.00. год. – нарада ГСК з представниками команд;
20.00. год. – конкурсна програма;
23.00. год. – відбій.
3 травня (неділя)
10.00. год. – особисто-командні змагання на «Середній дистанції»;
16.00. год. – особисто-командні змагання на дистанції «Спринт»;
20.00. год. – конкурсна програма;
23.00. год. – відбій.
4 травня (понеділок)
09.00. – 11.00. год. – підведення підсумків та закриття змагань;
11.00. год. – урочисте закриття змагань;
до 12.00. год. – прибирання і здача території, роз’їзд команд.

6.      Документація та терміни її подання
Попереднє підтвердження про участь у змаганнях із зазначенням прізвища, імені та вікової групи кожного учасника надсилається на електронну адресу комунального закладу Львівської обласної ради «Львівський обласний центр краєзнавства, екскурсій і туризму учнівської молоді»: locketum@ukr.net; тел./факс: (032) 276-44-21 до 24 квітня 2015 року.
Іменні заявки  команд встановленої форми (зразок додається) з допуском лікаря на всіх учасників команди завірені печаткою та підписом керівника органу управління освітою, подаються у мандатну комісію на місці проведення змагань.
Разом із іменною заявкою необхідно подати такі документи:
- копію наказу організації, яка відряджає команду;
- свідоцтво про народження або паспорти учасників;
-учнівські квитки або довідки з фотографією з місця навчання за                            2014-2015 навчальний рік, завірені печаткою, яка перекриває фотографію на одну третину, та підписані директором навчального закладу;
- залікові кваліфікаційні книжки спортсменів;
- медичні довідки про відсутність інфекційних хвороб і контакту з інфекційними хворими та щеплення від правцю на всіх учасників команди;
- страхові поліси на кожного члена команди, дійсні на період змагань включаючи день заїзду і день закриття змагань (умови договору страхування повинні передбачати страховий захист від нещасних випадків, які можуть статися під час занять спортом);
- згоду на обробку персональних даних на кожного учасника команди.
Використання та обробка персональних даних здійснюються відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних».
Керівникам органів управління освітою районів та міст обласного значення рекомендуємо сприяти страхуванню учасників сходження (вимога п. 5.2.1 наказу Міністерства освіти і науки України від 24.03.2006 р. № 237).

7. Умови прийому та розміщення команд
До місця проведення змагань команди добираються самостійно.
Проживання команд – у колибах дитячої турбази «Карпати» (вул. Кам’янецька, 11, с. Кам’янка Сколівського району Львівської області).
Кожен учасник повинен мати: компас, 4 шпильки для прикріплення номера учасника, ручку.
Учасники повинні бути забезпечині індивідуальним та груповим спорядженням, спальними мішками та медичною аптечкою.

7.      Умови проведення та визначення переможців
Змагання проводяться відповідно до діючих Правил змагань зі спортивного орієнтування. Підрахунок результатів учасників змагань проводиться у комп’ютерній програмі SportIdent. Переможці в особистому заліку в кожному  номері програми визначаються за найбільшою сумою балів. Переможці в командному заліку на «Середній дистанції» та дистанції «Спринт» визначатимуться за сумою балів, набраних трьома кращими учасниками команди. Місця команд у загальнокомандному заліку визначатимуться за сумою балів, отриманих на окремих дистанціях.
Бали нараховуються згідно таблиці:
Місця
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Бали
25
22
20
18
17
16
15
14
13
12
11
Місця
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Далі

Бали
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1


8.      Нагородження
Команди та учасники, які виборять 1-3 місця у загальнокомандному заліку             та окремих видах змагань, будуть нагородженні кубками, медалями та дипломами комунального закладу Львівської обласної ради «Львівський обласний Центр краєзнавства, екскурсій і туризму учнівської молоді».
Команди, які посядуть 1-3 місце у загальнокомандному заліку конкурсної програми і в окремих конкурсах будуть нагороджені дипломами комунального закладу Львівської обласної ради «Львівський обласний Центр краєзнавства, екскурсій і туризму учнівської молоді».

9.      Фінансування
Витрати на організацію та проведення змагань здійснються за рахунок коштів комунального закладу Львівської обласної ради «Львівський обласний Центр краєзнавства, екскурсій і туризму учнівської молоді».
Витрати на проїзд учасників до місця змагань та у зворотньому напрямку, харчування дітей, добові судді та керівнику команди, страхування учасників, придбання спортивно-туристського спорядження та інвентарю, єдиної спортивної форми здійснюється за рахунок організації, яка відряджає команду, та залучених коштів.

Головна суддівська колегія
залишає за собою право вносити корективи в дане Положення




0 коментарі:

Дописати коментар

orient.lviv(c). На платформі Blogger.